Vrijwilligers je weet hoe je moet inloggen gegevens kwijt meld je bij de secretaris

Klik op uitloggen om weer in het Hoofdmenu te komen

Bodegraven en Omgeving,

Als u met de trein of bus bent aangekomen in Bodegraven kunt u genieten van Bodegraven en de omgeving. Wandelen vanaf het station naar het centrum in slechts 7 minuten, er is volop aanbod van diverse winkels.
Op dinsdagmorgen is er een grote markt op het plein bij het gemeentehuis. Begin september is er het feest rond de Kaaskoningin. Breng een bezoek aan het: Kaasmuseum, de prachtige Hervormde of Katholieke kerk, Fort de Wierickerschans, Brouwerij de Molen waarin een ambachtelijke  brouwerij is met proeflokaal.U kunt er ook een voordelig dineren.
Via de Meije gaat de buurtbus verder naar Zegveld een kleine plaats tussen Woerden en Bodegraven Een mooie opstartplaats om te wandelen of te fietsen of voor een autotocht door omgeving van Zegveld.
Woerden ook bekend als kaasstad met het prachtig mooie stadshart en veel bezienswaardigheden. Zo komt u in Nieuwerbrug. Een plaatsje waar nog een echte tolbrug is. Tegen betaling kunt u over de brug om via de Noordzijde naar Bodegraven of naar Woerden Zegveld te gaan.
Door een landelijke omgeving rijdt u door Waarder en Driebruggen naar Nieuwerbrug en dan naar het NS station van Bodegraven.
 

mee met buurtbus 724

Previous ◁ | ▷ Next

181025