Vrijwilligers je weet hoe je moet inloggen gegevens kwijt meld je bij de secretaris

Klik op uitloggen om weer in het Hoofdmenu te komen

Afgelopen zaterdag 8 september 2012 1s er een barbecue georganiseerd door het bestuur van Buurtbus de Meije.
Het bestuur wilde de leden " vrijwiligers die als chauffeur op de buurtbus rijden" verwennen met een heerlijke barbecue.
Waarom ? Alle leden rijden iedere week een rit op de buurtbus en als het nodig is bij vakantie of iets anders extra ritten. Het bestuur kan altijd een beroep doen op de leden om een extra rit te rijden. Afgelopen april startte Buurtbus de Meije een nieuwe rit 451 vanuit Bodegraven, Zwammerdan naar Alphen aan den Rijn. Bij de start van deze rit waren er voldoende nieuwe vrijwilligers. Een maand later in mei ging meer dan de helft van deze groep nieuwe vrijwilligers op vakantie en toch zijn alle ritten dagelijks gereden met hulp van de nieuwe chauffeurs en chauffeurs van 450 en zo is het de hele zomer doorgegaan.

Vandaar deze verwenavond afgelopen zaterdag. Onze gasten hoefden niets te doen alleen zelf hun eten en drinken ophalen, Zo stond de voorzitter Anneke met haar man Jaap achter de bar, Bestuurslid Borie (hoofdkok ) en secretaris Bert achter de barbecue om het vlees te bakken, al met al een warme klus maar we deden het graag. Er was ruim voldoende om de buikjes te vullen. Salades, sauzen, allerlei soorten groentes, sate, spareribs, hamburgers, worstjes, kipfilet en voldoende drankjes om het weg te spoelen. 33 leden met of zonder partner in totaal 60 waren op de barbecue afgekomen, deze werd gehouden bij de Hollandse boerderij in de Meije en we hadden prachtig weer en de sfeer was uitstekend. Aan het einde van de barbecue was er nog een heerlijk toetje, 2 soorten Tiramisu. Anneke en Bert sneden met liefde de plakken af bijna allemaal wilden ze de twee smaken proeven. Deze avond werd afgerond met een heerlijk kopje koffie en om 21.00 uur was het Willem Bakkerplein weer leeg, onze gasten waren weer huiswaarts.

Gezien de vele positieve reacties en bedankjes van onze gasten was het een geslaagde avond. Volgend jaar wilde men wel weer zo'n barbecue, of deze er weer komt ? je weet maar nooit, het bestuur houdt van verrassingen. Een bedankje aan de Keurslager Kamerling uit Bodegraven deze verzorgde het vlees, de salades en het toetje, Supermarkt Coop uit Zegveld zorgde voor de drankjes en voor de directie van Hollandse boerderij. We mochten alles zelf regelen en gebruik maken van bar, koeling en glazen.
We doen het graag nog eens,
Bestuur buurtbus de Meije

 

Barbeque

Previous ◁ | ▷ Next