Vrijwilligers je weet hoe je moet inloggen gegevens kwijt meld je bij de secretaris

Klik op uitloggen om weer in het Hoofdmenu te komen

Vertrektijden

De buurtbussen sluiten aan op de vertrektijden van de NS treinen vanaf het NS-station Bodegraven. Voor meer informatie over openbaar vervoer, klik in het linkerzijmenu op een van de reisorganisaties

Buurtbus722,

Vertrekt vanaf het NS-station Bodegraven naar Zwammerdam, Alphen aan den Rijn via het Aarplein, De Ridderhof, Rijnland ziekenhuis, Herenhof, stopt vlak bij Avifauna, Gemeentehuis (hoge zijde), NS-Station Alphen aan den Rijn.
Vanaf het NS-station Alphen aan den Rijn naar het Gemeentehuis, Aarplein, Zwammerdam, NS-Bodegraven. Voor meer informatie over de route en vertrektijden kijk op website en klik in de menubalk op 722.

Buurtbus 724.

Vertrekt vanaf het NS-station Bodegraven door de Meije naar Zegveld, Woerden NS-station, Nieuwerbrug, Waarder, Driebruggen naar het eindpunt NS-Bodegraven. Voor meer informatie over de route en vertrektijden. kijk op de website en klik in de menubalk op buurtbus 724.

Plaatsbewijzen.

Zijn alleen te koop bij de buurtbuschauffeur, het tarief is €1.10 voor een enkele reis, met dit plaatsbewijs kunt u niet overstappen. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis reizen, daarna alleen met een geldig plaatsbewijs van € 1.10

OV-Chipapparatuur,

U kunt in de buurtbussen met de OV-Chipkaart reizen. Op u OV-chipkaart moet wel voldoende saldo staan om hiermee te kunnen reizen. Kinderen vanaf 4 tot 11 jaar en ouderen vanaf 65 jaar met een OV-chipkaart op naam ontvangen 34% korting op de reissom.

Het tarief voor de OV-chipkaart is: € 0.86 opstaptarief en daarna € 0.10 per km. Als de OV-chipkaart op naam staat ontvangt u automatisch korting op het tarief als u daar recht op heeft.
Overstappen, binnen 35 minuten op een andere  bus / buurbus wordt er geen opstaptarief berekend.
Tarieven voor openbaar vervoer worden bepaald door Provincie Zuidholland en Arriva.

 

 

 

 

 

119146