Vrijwilligers je weet hoe je moet inloggen gegevens kwijt meld je bij de secretaris

Klik op uitloggen om weer in het Hoofdmenu te komen

De vereniging bestaat uit vrijwilligers die gezamenlijk het buurtbus project de Meije vormen. Deze is opgericht in september 1988.
De vereniging beheert twee buurtbussen 722 vanaf NS station Bodegraven naar NS station Alphen aan den Rijn V.V.
724 vanaf het NS station Bodegraven naar NS station Woerden v.v.
In samen werking met de vervoersmaatschappij Arriva verzorgen wij van maandag tot en met vrijdag openbaar vervoer tussen de hierboven genoemde plaatsen op vrijwillige basis.
Voor uitgebreide route informatie klik in de menubalk op 722 of 724.
I
edere chauffeur rijdt per week 1 rit van drie uur, in de vakantieperiode op verzoek meerdere ritten.

Elk jaar wordt er een gezellige avond georganiseerd of iets anders, u ontvangt een attentie rond de Kerstdagen.

Eens per jaar is er een ledenvergadering en indien nodig extra ledenvergaderingen. Het lidmaatschap kent geen financiële verplichtingen.
Een plaatbewijs is alleen te koop bij onze chauffeurs. Met een O.V. studenten en O.V. jaarkaart mag je ook gebruik maken van de buurtbus.
Behalve de passagiers met hier boven genoemde kaarten, kopen alle andere passagiers een plaatsbewijs van € 1.30 voor een enkele reis bij de chauffeur.
De Buurtbus heeft 8 zitplaatsen.
Vraag aan de chauffeur om de nieuwste dienstregeling. U kunt langs de route instappen waar u maar wilt, steek duidelijk uw hand omhoog en de chauffeur stopt om u te laten instappen. Sta op tijd langs de route of bij een haltepaal. Uitstappen kunt u overal langs de route geef dit tijdig aan bij de chauffeur.

181023